Емблематичният френски стил е и за малките ни момичета, които искат

...
Емблематичният френски стил е и за малките ни момичета, които искат
Коментари Харесай

C'est la vie: Мини елегантност по френски

Емблематичният френски жанр е и за дребните ни девойки, които желаят да подражават на своите обичани майки. От край време във Франция съществува бранд, който се забавлява откровено, правейки детска модата с финес, жанр и креативност. Jacadi е измежду тези марки, чиято фешън философия се предава от потомство на потомство. Няма френско момиче, което да не е имало или да няма най-малко един модел на марката. Да, облеклата, които създават за дребните девойки и момчета, са must have, а майките им са сигурни, че с изключение на грациозност, марката подсигурява и качество. 

Защо приказваме по тази причина ли? Откровено казано, защото последната сбирка на Jacadi е въодушевена от балета. Разглеждайки моделите пролет-лято 2019 година, си припомнихме какво е да бъдеш малко момиче и да мечтаеш… Някои нас са осъществили своите фантазии, други ще го създадат, само че едно е сигурно – във всяка една от нас се крие момиченце, което обичаме да следваме. 

Тайната на френския детайл 

Същността на открояващия се френски жанр е в тези на пръв взор (не)забележими детайли, без непотребен сантиметър той се отличава от всички останали детски линии. Благородни материи, фини шевове, изчистени и свободни кройки, изтънчени аксесоари и неоспорим комфорт. Може да е единствено една мъничка плоха, няколко плисета или просто апликация, само че с безупречна визия. Дължините постоянно са към коленете, а заоблените форми и леки драперии са за предпочитане. Обувките вид пантофка са… незаменими. 

Каквото и да си мислим, във  тенденцията дечицата ни да са облечени като нас винаги е била част от стилната философия на майките. Още от раждането те деликатно сортират облеклата им, като че ли го вършат за себе си.

    Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР